Social Media workshops

Zichtbaar zijn op social media is heel belangrijk. Je kunt je hierdoor onderscheiden en je expertise tonen. Een goed professioneel profiel is daarbij een must. Maar dit is niet voor iedereen even gemakkelijk op te stellen. Wat maakt mijn profiel sterk; wat moet er wel/niet in komen te staan? Een goed profiel en hoe nu verder? Hoe word ik zichtbaar en hoe zorg ik voor interactie? Hoe bouw ik een sterk netwerk op? Welke content deel ik? Hoe vaak?

Deze en vele andere vragen worden beantwoord tijdens de workshop. Deze workshop kan in een groep met meerdere zelfstandig ondernemers gegeven worden, maar ook individueel. Dan trainen we jou persoonlijk en kun je nadien met LinkedIn, Facebook, Instagram en/of Twitter aan de slag.

De inhoud van de workshop wordt afgestemd op jouw bedrijf, jouw branche en jouw doelgroep. Direct toepasbaar in de praktijk! Wil j een workshop plannen? Mail sharita@satinkconsultancy.nl, dan trekken we de agenda’s!