wie zijn wij

Satink Consultancy helpt ondernemers die hun commerciële resultaat verder willen laten groeien en daarbij een pro-actieve rol van medewerkers voor ogen hebben.

Als een onderneming groeit, worden ondernemers managers. Dat is niet altijd makkelijk als u wilt blijven doen waar u als ondernemer het best in bent: ondernemen.

Toch is een onderneming nog succesvoller als u uw medewerkers goed aanstuurt en motiveert. Uw medewerkers zijn tenslotte medeverantwoordelijk voor de omzet van uw bedrijf. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers zich hiervan bewust worden en er naar gaan handelen? En besteedt u het sales management uit of blijft u het zelf doen? Bent u een ondernemer die de interne organisatie zelf effectief en efficiënt wil aansturen, zonder de focus op uw core business te verliezen? Dan kan Satink Consultancy iets voor u betekenen.

Wij staan u terzijde met interim sales management en (sales) management advies. Satink Consultancy helpt u als ondernemer gerichte sales doelstellingen te formuleren en te behalen. Heldere doelstellingen en taken voor de sales medewerkers zorgen ervoor dat ook zij effectiever gaan werken. en een actieve bijdrage leveren aan het succes van uw onderneming.

Waarom Satink Consultancy
Veel interim sales managers en adviseurs verhogen tijdelijk de omzet van een organisatie, zonder de problemen binnen de sales organisatie aan te pakken. Voor structurele groei is echter een structurele professionalisering van de sales organisatie nodig. Daarom biedt Satink Consultancy interim (sales) management met structurele oplossingen.

Onze professionals:
• Begeleiden ondernemers en managers bij het professionaliseren van hun (sales) organisatie
• Bieden (sales) managers praktische hulp bij het (her)organiseren van de sales organisatie en het behalen van de doelstellingen
• Begeleiden organisaties bij de aansturing van medewerkers op input en zelfontwikkeling